clock
tour
admin
Önkormányzat

KÖZÜZEMI SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS FOGYASZTÓVÉDELMI TAPASZTALATOK

A CSONGRÁD MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA ÉS A CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MŰSZAKI ENGEDÉLYEZÉSI ÉS FOGYASZTÓVÉDELMI FŐOSZTÁLYA 2015. MÁJUS 27-ÉN TÁJÉKOZTATÓT SZERVEZ KÖZSZOLGÁLTATÁST NYÚJTÓ VÁLLALKOZÁSOK SZÁMÁRA.

AZ ESEMÉNY SORÁN A RÉSZTVEVŐKKEL MEGOSZTJA A HATÓSÁG A FOGYASZTÓI PANASZOKKAL KAPCSOLATOS TAPASZTALATAIT, VALAMINT LEHETŐSÉG NYÍLIK A FOGYASZTÓVÉDELMI SZAKEMBEREKKEL VALÓ SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA IS.
 
A villamos energia- és földgázszolgáltatás területén a piacnyitással egy időben életbe lépő szabályozás – mely széles hatásköri jogosultságokkal ruházta fel a fogyasztóvédelmi hatóságot - megjelenése óta eltelt idő kellő hosszúságúnak bizonyult ahhoz, hogy a hatóság a hozzá érkezett számtalan fogyasztói panaszon keresztül megismerhesse a fenti két szolgáltatási területen elsődlegesen felmerülő fogyasztói problémákat, és ezek kapcsán kellő rálátást, tapasztalatot szerezzen. A 2012. és 2013. évben bekövetkezett jogszabály-módosítások következtében a fogyasztóvédelmi hatóság hatásköre további közszolgáltatási területekre is kiterjedt, Így a vízközmű-, távhő-, és hulladékgazdálkodási közszolgáltatási területekkel kapcsolatban is megfelelő tapasztalatok állnak rendelkezésre a jellemző fogyasztói panaszok tekintetében. A rendezvényen a hatóság a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével a fogyasztói beadványokban szereplő jellemző eseteket kívánja bemutatni.

IDŐPONT: 2015. MÁJUS 27. 9:00 ÓRA

HELYSZÍN: CSONGRÁD MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA,
6721 SZEGED, PÁRIZSI KRT. 8-12. II. EMELETI RAINER FERENC TEREM


A tájékoztatón való részvétel díjmentes, azonban előzetes
regisztrációhoz kötött.
Szeged, 2015. május 22.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Rendészeti felhívás

(2019.04.17. 10:15)

 Mórahalom belterületén budapesti vállalkozók a rezsicsökkentés jegyében szerződéseket íratnak alá nyílászárók utólagos szigetelése munkavégzés tárgyában.
Bővebben... ››

Álláshirdetés - épületgondnok

(2019.04.16. 10:54)

 Móra-Tourist Nonprofit Kft. pályázatot hirdet általános karbantartó, épületgondnok  munkakör betöltésére
Bővebben... ››

Gyorsan eldöntötte a rangadót a Mórahalom

(2019.04.15. 10:23)

2 perc alatt 2 gólt lőtt a Mórahalom Apátfalván, ezzel könnyedén nyerte a feljutás miatt fontos mérkőzést.
Bővebben... ››

További hírek ››