clock
tour
admin

Cacao Club - Ifjúsági ház


A város központjában, az Aranyszöm Rendezvényház és a Tóth Menyhért Városi Könyvtár és Közösségi Ház közvetlen közelében áll az egykori városi mozi alapjaira épített Cacao Club.A kétszintes impozáns épületben különféle terek állnak a fiatalok rendezvényei és egyéb városi programok szolgálatában. A földszinten tánctér, színpad és kiszolgáló helyiség, és egy külön bejáratú kisterem, az emeleten társalgó, sakk-klub, asztalitenisz, billiárd szolgáltatás várja a látogatókat. 2009-től az épületben ifjúsági információs pontot alakítanak ki.

Az épület 2008-tól a szabadidős-szórakoztató rendezvények mellett városi ifjúsági közösségi térként működik, minden hétköznap 14:00-20:00-ig tartó nyitvatartással.

Az épületben minden korosztály otthonra lelt. Hétköznapokon a fiatalokat modern és társastánc órák, a mozogni vágyókat különféle sportfoglalkozások: aerobic, zumba várják délutánonként. A város fiataljait összefogó Mórahalmi Ifjúsági Szervezet illetve az iskolai Diákönkormányzat is itt tartja programjait, megbeszéléseit.

Az épület bérelhető termeiben hétköznapokon előadásoknak, konferenciáknak, bemutatóknak ad teret.

Cím: 6782 Mórahalom, Röszkei út 8.

Tel. 62/281-219 (információ, terembérlés)


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Szekszárdon szerezte meg első idegenbeli pontját a Mórahalom

(2016.09.19. 08:53)

Hátrányból felállva játszott döntetlent Szekszárdon a Mórahalom, amely először szerzett pontot idegenben a szezon során.
Bővebben... ››

Fedezze fel Mórahalom környékét quaddal!

(2016.09.16. 16:20)

A Homokháti Quad Safari egész évben, mind a négy évszakban várja a quadozni vágyókat.
Bővebben... ››

Alkotói pályázat fiataloknak

(2016.09.16. 10:32)

Papírra vetve címmel kötetlen témájú pályázatot hirdet szépirodalmi és képzőművészeti alkotások antológiai kiadására a Rotary Club Mórahalom Egyesület.
Bővebben... ››

További hírek ››