clock
tour
admin

Lovas tábor

A Futó-Dobó Lovascentrumban a lovas iskola által tervezett táborban mindent megtudhat, amit érdemes tudni a lovakról: életükről, anatómiájáról, szerszámozásról, etetés-itatás, trágyázás, ló fürdetés, póni lovaglás, kézműves foglalkozások.

A Futó-Dobó Lovasközpont Szeged felől érkezve az 55-ös főútvonal jobb oldalán a 19-es km kőnél, közvetlenül Mórahalom városhatára előtt található.

A Lovasközpont fedeles lovardával, versenyzésre alkalmas ovál és díjugrató pályákkal, bemelegítő pályával, lójártatóval, istállókkal, karámokkal, kiszolgáló helyiségekkel teljes körűen és minden igényt kielégítő módon felszerelt.
A Futó-Dobó Lovasközpontban a 2016 évben induló nyári táborokban a diákok számára minden megtanulható, amit érdemes tudni a lovak életéről, anatómiájáról, szerszámozásáról, etetéséről-itatásáról, a ló fürdetéséről, és a lovaglásról, stb.

A táborok hétfőtől péntekig garantálják a részt vevők számára a szórakozást, és a korosztálynak megfelelő méretű lovakkal való szoros kapcsolat kialakítását.

Érdeklődni lehet Kiss Mónikánál, a 06/30-39-49-145-ös telefonszámon, vagy a kiss_monika@gmail.hu címen.Lovastábor Mórahalmon, a Futó-Dobó Lovasközpontban!

Most mindent megtudhatsz, amit a lovakról tudni érdemes! A lovakkal való kapcsolat kialakításában egy lovas tanár és több lovas oktató lesz a segítségedre. Pénteken, a tábor zárásaként bemutatót tartunk a héten elsajátított feladatokból.

A táborozáshoz szükséges felszerelés:
baseball sapka; lovaglónadrág vagy feszes pamut nadrág (farmer nem jó!); lovagló vagy edző cipő; megfelelő ruházat esős időre; szúnyog- kullancsriasztó; naptej; műanyag pohár. Védőfelszerelést biztosítunk.

Programok:
Lovaglás oktatás, szőrén lovaglás, lovasjátékok, lovas torna, fogatozás, lovak körüli munkafolyamatok elsajátítása, rossz idő esetén a lovaglás a fedeles lovardában történik, elméleti és kézműves foglalkozások.
A lovastábor ára (hétfőtől péntekig): 15.000,- Ft/fő.
6 éves kortól várjuk a lovagolni vágyókat.

A nappali táborok az alábbi turnusokban indulnak:
T1: Június 27-Július 1. 
T2: Július 11-július 15. 
T3: Július 18.- 22. 
T4: Július 25-29. 
T5: Augusztus 1.-5. 

Az étkezést a tábor díja nem tartalmazza, erre külön díj ellenében van lehetőség!

A táborok maximum 15 főig indulnak.

Napi kezdés időpontja: 7.30-tól
Napi befejezés időpontja: 17:00-ig


Jelentkezési lap


Nyilatkozat

A jelentkezési lap visszaküldésével beleegyezem, hogy nevezett gyermekem részt vegyen 2016 nyarán a Futó-Dobó Lovasközpont lovastáborának megjelölt turnusában. Vállalom, hogy 10.000,- Ft/fő előleget a jelentkezési lap elküldésével egy időben elküldök személyesen (vagy külön igény szerint átutalással), a fennmaradó összeget pedig a tábor indulásakor személyesen fizetem ki a Lovasközpont részére.
Tudomásul veszem, hogy gyermekem akkor és csak akkor jogosult a táborban részt venni, ha a teljes összeget legkésőbb a tábor kezdetekor kifizetem; egészségi állapota a táborozáshoz megfelelő és a házirend minden pontja betartásra kerül.
Gyermekem Taj-kártyájának másolatát csatolom.
Dátum:
Szülő (gondviselő) aláírása:
 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Szekszárdon szerezte meg első idegenbeli pontját a Mórahalom

(2016.09.19. 08:53)

Hátrányból felállva játszott döntetlent Szekszárdon a Mórahalom, amely először szerzett pontot idegenben a szezon során.
Bővebben... ››

Fedezze fel Mórahalom környékét quaddal!

(2016.09.16. 16:20)

A Homokháti Quad Safari egész évben, mind a négy évszakban várja a quadozni vágyókat.
Bővebben... ››

Alkotói pályázat fiataloknak

(2016.09.16. 10:32)

Papírra vetve címmel kötetlen témájú pályázatot hirdet szépirodalmi és képzőművészeti alkotások antológiai kiadására a Rotary Club Mórahalom Egyesület.
Bővebben... ››

További hírek ››