clock
tour
admin

Megyei roadshowra indul a mobilizált kormányablak, Mórahalomra is érkezik

2016.09.12. 12:24

A Körös-Toroki Napokon és a SZIN-en egyaránt sikert aratott ügyfélszolgálati busz szeptember 13. és szeptember 20. között a megye 14 településére viszi el a helyszíni ügyintézés lehetőségét - köztük Mórahalomra is.

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala által működtetett mobil ügyfélszolgálat megyei körútja során olyan nagyobb lélekszámú településeket érint, ahol egyébként ügysegédek által történik a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés.A körút állomásainak összeállításakor szempont volt, hogy az a helyi adottságokra támaszkodjon, ezért három olyan település került a helyszínek közé, ahol idősotthon, illetve bentlakásos intézmény van. A Mórahalmi Erzsébet Fürdőben pedig elsősorban a határon túli, magyar állampolgársággal rendelkező vendégek okmányügyintézésében tehermentesíti a helyi Kormányablakot a mobil ügyfélszolgálat. A jelenleg működő Kormányablaktól viszonylag távol eső településeken általában 2-3 órát tölt majd a busz. A várható igényektől függően ez egy-egy helyszínen 10-15 fő ügyintézését teszi lehetővé.

Az ügyfeleknek elsősorban személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van lehetőség a mozgó Kormányablakban, de a diákigazolványhoz szükséges NEK adatlap is igényelhető és ügyfélkaput is lehet nyitni. A műholdvevő antennával felszerelt kisbuszban az illetékek, igazgatási szolgáltatási díjak kiegyenlítésére bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Öt munkanap alatt a megye hét járásának 14 településén találkozhatnak a road show során a mozgó kormányablakkal.

Szeptember 16. péntek

Mórahalom járás

Bordány 8:00-11:00
Faluház előtti parkoló Bordány, Benke Gedeon utca 44.

Ruzsa 13:00-15:00
Napsugár Otthon Ruzsai Idősek Otthona, Ruzsa, Pipacs tér 9.

Mórahalom 16:00-18:00
Erzsébet fürdő Mórahalom, Szent László park 4.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Szekszárdon szerezte meg első idegenbeli pontját a Mórahalom

(2016.09.19. 08:53)

Hátrányból felállva játszott döntetlent Szekszárdon a Mórahalom, amely először szerzett pontot idegenben a szezon során.
Bővebben... ››

Fedezze fel Mórahalom környékét quaddal!

(2016.09.16. 16:20)

A Homokháti Quad Safari egész évben, mind a négy évszakban várja a quadozni vágyókat.
Bővebben... ››

Alkotói pályázat fiataloknak

(2016.09.16. 10:32)

Papírra vetve címmel kötetlen témájú pályázatot hirdet szépirodalmi és képzőművészeti alkotások antológiai kiadására a Rotary Club Mórahalom Egyesület.
Bővebben... ››

További hírek ››