clock
tour
admin

Megyei roadshowra indul a mobilizált kormányablak, Mórahalomra is érkezik

2016.09.12. 12:24

A Körös-Toroki Napokon és a SZIN-en egyaránt sikert aratott ügyfélszolgálati busz szeptember 13. és szeptember 20. között a megye 14 településére viszi el a helyszíni ügyintézés lehetőségét - köztük Mórahalomra is.

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala által működtetett mobil ügyfélszolgálat megyei körútja során olyan nagyobb lélekszámú településeket érint, ahol egyébként ügysegédek által történik a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézés.A körút állomásainak összeállításakor szempont volt, hogy az a helyi adottságokra támaszkodjon, ezért három olyan település került a helyszínek közé, ahol idősotthon, illetve bentlakásos intézmény van. A Mórahalmi Erzsébet Fürdőben pedig elsősorban a határon túli, magyar állampolgársággal rendelkező vendégek okmányügyintézésében tehermentesíti a helyi Kormányablakot a mobil ügyfélszolgálat. A jelenleg működő Kormányablaktól viszonylag távol eső településeken általában 2-3 órát tölt majd a busz. A várható igényektől függően ez egy-egy helyszínen 10-15 fő ügyintézését teszi lehetővé.

Az ügyfeleknek elsősorban személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával, útlevéllel, vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van lehetőség a mozgó Kormányablakban, de a diákigazolványhoz szükséges NEK adatlap is igényelhető és ügyfélkaput is lehet nyitni. A műholdvevő antennával felszerelt kisbuszban az illetékek, igazgatási szolgáltatási díjak kiegyenlítésére bankkártyás fizetési lehetőség biztosított.

Öt munkanap alatt a megye hét járásának 14 településén találkozhatnak a road show során a mozgó kormányablakkal.

Szeptember 16. péntek

Mórahalom járás

Bordány 8:00-11:00
Faluház előtti parkoló Bordány, Benke Gedeon utca 44.

Ruzsa 13:00-15:00
Napsugár Otthon Ruzsai Idősek Otthona, Ruzsa, Pipacs tér 9.

Mórahalom 16:00-18:00
Erzsébet fürdő Mórahalom, Szent László park 4.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Rendészeti felhívás

(2019.04.17. 10:15)

 Mórahalom belterületén budapesti vállalkozók a rezsicsökkentés jegyében szerződéseket íratnak alá nyílászárók utólagos szigetelése munkavégzés tárgyában.
Bővebben... ››

Álláshirdetés - épületgondnok

(2019.04.16. 10:54)

 Móra-Tourist Nonprofit Kft. pályázatot hirdet általános karbantartó, épületgondnok  munkakör betöltésére
Bővebben... ››

Gyorsan eldöntötte a rangadót a Mórahalom

(2019.04.15. 10:23)

2 perc alatt 2 gólt lőtt a Mórahalom Apátfalván, ezzel könnyedén nyerte a feljutás miatt fontos mérkőzést.
Bővebben... ››

További hírek ››