clock
tour
admin

Mórahalmi kézzel készített száraztészta

A mórahalmi száraz tészta termékeket kézzel készítik és formázzák. A termékek között a hagyományos 10 tojásos és 4 tojásos tészták mellett különleges, fűszerekkel ízesített és természetes eredetű anyagokkal színezett termékek is megtalálhatóak.

Mindezeken felül a termékpalettában a tojás hozzáadása nélküli tönkölylisztből és durum lisztből készített tészták is helyet kapnak.

Mórahalmon a település agrárhagyományaihoz kötődve a mai napig hagyományos módszerekkel, kézi technológiával készítik a különböző hagyományos és modern ízesítésű és kiszerelésű száraztésztákat. Fontosnak tartjuk, hogy helyben készült, minőségi gasztronómiai termékek az őket megillető érdem szerint a település értékei között helyet kapjanak.

Mórahalmon a minősített Homokháti Portéka védjegyre jogosult használók között fellelhető kézzel készített száraztésztát gyártó és forgalmazó kistermelő is.
 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Rendészeti felhívás

(2019.04.17. 10:15)

 Mórahalom belterületén budapesti vállalkozók a rezsicsökkentés jegyében szerződéseket íratnak alá nyílászárók utólagos szigetelése munkavégzés tárgyában.
Bővebben... ››

Álláshirdetés - épületgondnok

(2019.04.16. 10:54)

 Móra-Tourist Nonprofit Kft. pályázatot hirdet általános karbantartó, épületgondnok  munkakör betöltésére
Bővebben... ››

Gyorsan eldöntötte a rangadót a Mórahalom

(2019.04.15. 10:23)

2 perc alatt 2 gólt lőtt a Mórahalom Apátfalván, ezzel könnyedén nyerte a feljutás miatt fontos mérkőzést.
Bővebben... ››

További hírek ››