clock
tour
admin

Mórahalmi kézzel készített száraztészta

A mórahalmi száraz tészta termékeket kézzel készítik és formázzák. A termékek között a hagyományos 10 tojásos és 4 tojásos tészták mellett különleges, fűszerekkel ízesített és természetes eredetű anyagokkal színezett termékek is megtalálhatóak.

Mindezeken felül a termékpalettában a tojás hozzáadása nélküli tönkölylisztből és durum lisztből készített tészták is helyet kapnak.

Mórahalmon a település agrárhagyományaihoz kötődve a mai napig hagyományos módszerekkel, kézi technológiával készítik a különböző hagyományos és modern ízesítésű és kiszerelésű száraztésztákat. Fontosnak tartjuk, hogy helyben készült, minőségi gasztronómiai termékek az őket megillető érdem szerint a település értékei között helyet kapjanak.

Mórahalmon a minősített Homokháti Portéka védjegyre jogosult használók között fellelhető kézzel készített száraztésztát gyártó és forgalmazó kistermelő is.
 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Szekszárdon szerezte meg első idegenbeli pontját a Mórahalom

(2016.09.19. 08:53)

Hátrányból felállva játszott döntetlent Szekszárdon a Mórahalom, amely először szerzett pontot idegenben a szezon során.
Bővebben... ››

Fedezze fel Mórahalom környékét quaddal!

(2016.09.16. 16:20)

A Homokháti Quad Safari egész évben, mind a négy évszakban várja a quadozni vágyókat.
Bővebben... ››

Alkotói pályázat fiataloknak

(2016.09.16. 10:32)

Papírra vetve címmel kötetlen témájú pályázatot hirdet szépirodalmi és képzőművészeti alkotások antológiai kiadására a Rotary Club Mórahalom Egyesület.
Bővebben... ››

További hírek ››