clock
tour
admin

Szekszárdon szerezte meg első idegenbeli pontját a Mórahalom

2016.09.19. 08:53

Hátrányból felállva játszott döntetlent Szekszárdon a Mórahalom, amely először szerzett pontot idegenben a szezon során.

Igen hamar vezetéshez jutottak a Tolna megyeiek egy szerencsés góllal: az első negyedóra végéhez érkezve egy 30 méterről felívelt szabadrúgás mindenki felett átszállt, még a labda ívét rosszul kiszámító Halász Krisztián felett is, hogy aztán a keresztlécről visszapattanva a kapus kezéről, hátáról a hálóba csorogjon. (1-0) Ezt követően fokozatosan vette át a játék irányítását a homokháti alakulat, aminek a szünet után meg is lett az eredménye. Az 52. minutumban Varga Krisztián robogott el a bal szélen egy keresztlabdával, majd lapos centerezése a rövidnél még átpattant Szalma Gergely lábán, a mögötte érkező Dalibor Crkvenjakov azonban 8 méterről kíméletlenül bezúdította félfordulatból az adódó ziccert. (1-1) Kis híján a fordítás is összejött később, ám Varga egy jobbról érkező beadásnál 4-5 méterről nem tudta fejjel megverni a bravúrt bemutató Pokorni Pétert. A 91. percben a szekszárdiak előtt is kimaradt egy óriási lehetőség, így döntetlenre végeztek a felek.

A Mórahalom ezzel első ikszét játszotta az idei szezonban, egyszersmind először szerzett pontot otthonától távol. Magyar Györgyék legközelebb jövő szombaton a Budafokot látják majd vendégül.

Férfi labdarúgó NB III Közép csoport, 7. forduló:

Szekszárdi UFC – Mórahalom VSE 1-1 (1-0)
Szekszárd. Vezette: Szalai László (Gyürüsi Péter, Keszthelyi Tamás).
Szekszárd: Pokorni – Károly, Koch, Kész (Nagyváradi 57′), Juhász M. (Budai 56′), Hegedűs, Lékó, Márkvárt, Arena (Fejes 75′), Dallos, Puskás. Vezetőedző: Varga Balázs.
Mórahalom: Halász – Pócs T., Szücs S., Deák (Lászik 23′), Fodor, Zámbó (Juhász J. 88′), Mészáros, Magyar, Szalma, Crkvenjakov, Várda (Varga 36′). Edzők: Magyar György és Sasa Vojnic-Zelic.
Gólszerzők: Halász (14′ – öngól), ill. Crkvenjakov (52′).
Sárga lap: Károly (86′), ill. Varga (57′).

Magyar György: “Érett már ez a pontszerzés, de ránk is fért. Kicsit defenzíven kezdtünk, ráadásul kaptunk is egy szerencsétlen gólt, de utána nyíltabbá vált a játékunk. A Szekszárd nem is nagyon tudott mit kezdeni a letámadásunkkal. A második félidőben végig nyomás alatt tartottuk őket, a támadószekciónk jól teljesített, ami ki is jött a gólnál, illetve volt még azon kívül is helyzetünk. Összességében mindemellett reálisnak tartom a döntetlent.”


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Rendészeti felhívás

(2019.04.17. 10:15)

 Mórahalom belterületén budapesti vállalkozók a rezsicsökkentés jegyében szerződéseket íratnak alá nyílászárók utólagos szigetelése munkavégzés tárgyában.
Bővebben... ››

Álláshirdetés - épületgondnok

(2019.04.16. 10:54)

 Móra-Tourist Nonprofit Kft. pályázatot hirdet általános karbantartó, épületgondnok  munkakör betöltésére
Bővebben... ››

Gyorsan eldöntötte a rangadót a Mórahalom

(2019.04.15. 10:23)

2 perc alatt 2 gólt lőtt a Mórahalom Apátfalván, ezzel könnyedén nyerte a feljutás miatt fontos mérkőzést.
Bővebben... ››

További hírek ››